Usluge

Usluge

Usluge koje kompanija New Look Entertainment d.o.o.  pruža domaćim izdavačima i piscima knjiga vezane su za digitalno izdavaštvo, distribuciju, prodaju i podršku svima koji žele da svoje tekstove, naučne radove, biografije i knjige postave na svetsko online tržište elektronskih, digitalnih knjiga i tako omoguće laku dostupnost svim čitaocima u svetu.

IZDAVANJE E-KNJIGA

Izdavanje digitalnih knjiga vrši se alatima za digitalnu konverziju i editovanje vašeg teksta. Posedujemo Eplovu (Apple) licencu jer su nam aplikacije vrhunskog kvaliteta, a distribuiramo ih i putem naše FREE aplikacije eKnjižara. U zavisnosti od vrste fajlova, editovanje i konverzija mogu zahtevati dosta vremena ali svakoj knjizi i autoru posvećujemo punu pažnju.

DISTRIBUCIJU E-KNJIGA

Obezbeđujemo distribuciju  e-knjiga putem digitalnih marketa čiji su vlasnici svetski giganti: Apple, Google, Amazon, Samsung i drugi. Kupovina se vrši na celom svetu, samo jednim dodirom mobilnog uredjaja na sledećim marketima: iBookstore, Google Play, Samsung Srbija i Amazon.

DIZAJN KORICA KNJIGE

Izreka da Slika govori kao hiljadu reči najočiglednija je kod korica knjiga i taj trud se uvek isplati. Dizajn korica i ikonica digitalne knjige treba prepustiti grafičkim dizanerima koji će upečatljivom slikom predstaviti vaše remek delo. Uz pažljivo odabran naslov, i dobro sročen opis dela, posetioci eKnjižare će rado odabrati i preuzeti vašu knjigu

OBRADA TEKSTA

Od nas ćete dobiti sve instrukcije za sređivanje teksta i pripremu knjige, ali taj deo posla možemo da uradimo i mi za vas:

  • Uređivački pregled
  • Uređivačku redakturu
  • Lekturu
  • Korekturu teksta